ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ ΝΑΡΘΗΚΕΣ

Σύγχρονες μέθοδοι αόρατης ορθοδοντικής, χωρίς σιδεράκια!

Ο ειδικός ορθοδοντικός Εμμανουήλ Περράκης, στον Πειραιά, εφαρμόζει μία πρωτοποριακή τεχνική με διαφανείς αόρατους ορθοδοντικούς νάρθηκες, για εφήβους & ενηλίκους.

Πρόκειται για μια σειρά από λεπτούς διαφανείς νάρθηκες σε σχήμα πετάλου, με ακριβή εφαρμογή πάνω στα δόντια, που πετυχαίνουν σταδιακή μετακίνηση και διόρθωση των αποκλίσεών τους. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 8-10 μήνες κατά προσέγγιση και για την εφαρμογή της δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός. Οι ασθενείς, επίσης, δεν περιορίζονται από αισθητικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Οι αόρατοι διαφανείς ορθοδοντικοί νάρθηκες είναι μία πρωτοπόρα μέθοδος στον τομέα της σύγχρονης ορθοδοντικής, που γνωρίζει τεράστια απήχηση. Είναι ο πλέον φυσιολογικός και ανώδυνος τρόπος για να αποκτήσει κανείς μία άρτια, υγιή και καλαίσθητη οδοντοστοιχία.

Ορθοδοντικός Πειραιάς Αθήνα | Εμμανουήλ Περράκης

Ορθοδοντικός Πειραιάς Αθήνα | Εμμανουήλ Περράκης

Εκτός από το τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα, τα οφέλη της τεχνικής των αόρατων ορθοδοντικών ναρθήκων είναι πολλά:

  • Διατήρηση καλύτερης στοματικής υγιεινής.
  • Καλύτερη επαφή δοντιών, που βοηθά στο σωστό βούρτσισμα και την αποφυγή εμφανίσεως τερηδόνας, ουλίτιδας, περιοδοντίτιδας.
  • Σωστή λειτουργία των αρθρώσεων του στόματος.
  • Βιολογικός τρόπος μετακίνησης δοντιών με ήπια ένταση δυνάμεων.

Με ανώδυνες λοιπόν διαδικασίες, μπορεί να επιτευχθεί τόσο η στοματική υγιεινή, όσο και το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα, που θα αναδείξει το χαμόγελό σας.

Και μην ξεχνάτε ότι… ένα όμορφο και φωτεινό χαμόγελο συμβάλλει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σας. Ανακαλύψτε και εσείς τη μέθοδο των διαφανών ναρθήκων που θα σας χαρίσει αυτό το χαμόγελο!

Κλείστε ραντεβού με τον ορθοδοντικό Εμμανουήλ Περράκη, για εξατομικευμένη ορθοδοντική θεραπεία υψηλών προδιαγραφών!

Φροντίστε τη στοματική υγεία σας…

Ορθοδοντικός Πειραιάς

Επικοινωνία με τον ιατρό